На Харківщині окупанти обстріляли школу 1 вересня

Ворог завдав удару навчальному закладу з "Градів"

У зв'язку з діями російських окупантів жодна школа у Харкові та Харківській області не змогла повноцінно розпочати заняття у режимі офлайн 1 вересня. Понад те, у День знань російські військові обстріляли навчальний заклад у смт Печеніги. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Печенізький селищний голова Олександр Гусаров.

За його словами, у ніч на 1 вересня ворог завдав ударів по селищу міського типу Печеніги. Внаслідок події є постраждалі серед мирного населення.

"Ворог двома повними залпами з РСЗВ "Град" завдав удару по смт Печеніги. В результаті поранено цивільних людей. Остаточні пошкодження та руйнування з'ясовуються та уточнюються", - сказав Гусаров.

Також після обстрілу у багатоповерховому будинку виникла пожежа, було завдано суттєвих пошкоджень та руйнування інфраструктури, а також сталося потрапляння до навчального закладу громади.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися