На Ізюмському напрямі ЗСУ розгромили техніку окупантів (ВІДЕО)

Українські військові показали в Мережі відео, на якому знято розбиту військову техніку загарбників

На Ізюмському напрямі було виявлено розбиту бронетехніку російських окупантів. Про це повідомили у Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ".

В Україні триває 191-й день війни. Російські військові, як і раніше, продовжують перебувати в Харківській області. Проте українські воїни дають їм гідну відсіч і проганяють зі своєї рідної землі, знищуючи їхню військову техніку та живу силу.

Так, у посадці на Ізюмському напрямі воїни ЗСУ виявили покинуту техніку загарбників із літерою "V". Відео з місця виявлення знахідки було опубліковано у Мережі.

Увага! У вигляді є нецензурна лексика.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

ЗСУ в ніч на 1 вересня у Куп'янському районі Харківської області знищили російський склад із паливно-мастильними матеріалами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Російським окупантам, які перебувають під Ізюмом, не вдається воювати. Натомість вони вживають алкоголь і стріляють по своїх же. Про це стало відомо із перехопленої телефонної розмови окупанта.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися