У Харкові ліквідують наслідки обстрілу в Індустріальному районі (ФОТО)

Рятувальники разом з комунальниками ремонтують покрівлю на багатоповерхівці.

У Харкові через ворожий обстріл росіян було пошкоджено житлову багатоповерхівку в Індустріальному районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, працівники КП "Харківжитлобуд" виконують роботи з відновлення покрівлі будинку по вул. Електровозній. Частина покрівлі цього будинку була зруйнована внаслідок влучання снаряду.

В демонтажі аварійних бетонних конструкцій працівникам комунального підприємства допомагають бійці ДСНС України.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія 15 листопада обстріляла ракетами всю Україну, "прильоти" були у Харкові та Чугуївському районі також. Ворожі війська цинічно цілили в об’єкти енергетичної інфраструктури. Через влучання, було знеструмлено близько 900 тисяч осель споживачів у Харківській області.

На ранок 16 листопада без світла залишалися майже 90 тисяч людей у Харківській області. Зараз енергетики та комунальні служби роблять усе можливе, щоб повернути світло у будинки мешканців Харкова та області.

Світло вже відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів. Поки без світла залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.

Станом на 16 листопада в Україні, зокрема у Харкові та області, діють графіки погодинних відключень, а також застосовують аварійні відключення світла. Українців просять максимально підготуватися до того, що світла може не бути декілька годин, зробити запас води, зарядити усі пристрої та запастись терпінням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися