Що зруйнували ЗСУ на Куп'янському напрямку (ВІДЕО)

Ворожі війська зберігають присутність у прикордонних районах

На Куп’янському напрямку в останній день 2023-го року прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий кордон” зруйнували спостережний пункт окупантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

“Влучним скидом з дрона ворожа позиція була знищена, водночас окупанти, які були на СП, також завершили своє літочислення 2023-м роком. А могли б ще жити та жити, якби не погодилися стати інструментом агресивної політики кремля – одноразовим інструментом”, - повідомили у Держприкордонслужбі.


У Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на лінії зіткнення станом на ранок 2 січня. 

За даними Генштабу ЗСУ, у зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 7 атак біля Синьківки та східніше Петропавлівки Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

При цьому на Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону в бєлгородській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 2 січня ворог вчергове обстріляв Харків. Внаслідок ракетних ударів постраждали 53 людини, відомо про одного загиблого, було пошкоджено понад 50 житлових будинків.

Детальніше про ситуацію в Харкові після обстрілів читайте за посиланням

Постраждалі від ранкових обстрілів можуть отримати необхідну допомогу. Деталі тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися