Ворог вдарив по громаді на Харківщині: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Авіабомба влучила по житлових будинках

Ворог вдарив по с. Білий Колодязь Вовчанської громади. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Авіабомба влучила у приватний сектор.

Попередньо: загинули щонайменше двоє цивільних та постраждали ще вісім людей.

На місці працюють медики екстреної допомоги та рятувальники.

ОНОВЛЕНО: За даними Харківської обласної прокуратури, ворог здійснив авіаційні обстріли селища Білий Колодязь — загинули троє мешканців, ще вісім поранені.

За даними слідства, 11 липня близько 17:30 збройні сили рф завдали авіаційні удари по селищу Білий Колодязь Чугуївського району.

Загинули троє людей: двоє чоловіків та жінка. Ще вісім людей отримали поранення.

У населеному пункті пошкоджено та зруйновано виключно цивільну інфраструктуру: приватні та багатоквартирні будинки, господарчі будівлі. У селищі виникли пожежі.

Попередньо, війська рф застосували ФАБ-500 з УМПК з території бєлгородської області рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили авіабомбою по Харківщині: багато поранених

Близько 16:00 години ворог вдарив КАБом по селищу Борова Ізюмського району. Є пожежа у приватному домоволодінні. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Постраждали четверо цивільних: двоє чоловіків 52 і  69 років та дві жінки 30 і 70 років. Медична допомога надана на місці. Пошкоджено 12 приватних будинків. Ліквідація наслідків триває.

Читайте також: 10 липня з 19:30 до 20:50 окупанти вперше з 2022 року здійснили масований артилерійський обстріл Слатиного. На жаль, загинула 60-річна жінка, поранень зазнав 70-річний чоловік. На місцях "прильотів" виникли пожежі. Внаслідок ударів декілька будинків зруйновано вщент, більше 10 зазнали суттєвих пошкоджень. 

Станом на ранок 11 липня без електроенергії у Дергачівській громаді залишається близько 3000 осіб. Електропостачання відсутнє у всіх населених пунктах, окрім Дергачів та Руської Лозової.  Над усуненням наслідків ворожих ударів працюють профільні служби – пожежники, фахівці з відновлення енерго- та газопостачання, поліцейські, комунальні служби.

На місці працюють представники місцевого самоврядування та міського гуманітарного центру, які надають необхідну допомогу місцевим жителям. Очільник громади зазначив, що триває евакуація місцевих мешканців. У прикордонні та навколишніх селах залишається декілька сотень людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися