Окупанти скинули на Харківщину 26 КАБів та два «Іскандери»

Окупанти продовжують тиснути на всіх напрямках фронту

Російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських захисників. Натомість Сили оборони України зривають підступні плани противника, завдаючи йому значних втрат у живій силі та техніці. Про це у зведенні станом на 16:00 повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

Там зазначили, що сьогодні воїни 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили ворожий літак-штурмовик Су-25.

Від початку доби відбулося 76 бойових зіткнень. Ворог більш активний на Покровському та Лиманському напрямках.

Під авіабомбардуванням перебуває Харківщина. Сьогодні росіяни скинули 26 КАБів. Цілили у райони населених пунктів Липці, Глибоке та Малі Проходи. Також ворог атакував двома балістичними ракетами "Іскандер-М" місто Чугуїв.

Крім того, на Харківському напрямку росіяни здійснили чотири штурмові дії поблизу Глибокого та Вовчанська. Під час трьох боєзіткнень ворог зазнав невдачі, ще один бій продовжується.

На Куп’янському напрямку терористи атакували позиції українських підрозділів біля Новоосинового, Петропавлівки, Синьківки та Стельмахівки. Чотири атаки відбито, ще одна - досі триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти просунулися у Харківській області – військові аналітики

Російські війська нещодавно здійснили незначне підтверджене просування на північ від Харкова на тлі позиційних боїв, що продовжуються, на півночі Харківської області 18 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію аналітиків Інституту вивчення війни (ISW).

Також аналітики проєкту Deepstate оновили мапу бойових дій, у поясненні до якої уточнили, що ворог просунувся біля Новоселівки Степової на Харківщині, а також інших населених пунктів на Донеччині. Подивитися більш детальну аналітику – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися