Похолодання й ожеледь: у Харкові погіршиться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області 12 та 13 лютого

У Харкові очікується невелике похолодання найближчими днями. Про це повідомляється на сайті Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

За інформацією синоптиків, до міста й області знову повернуться нічні морози. Вдень температура залишатиметься плюсовою. Проте через мінус уночі, на ранок на дорогах і тротуарах буде ожеледиця.

У суботу, 12 лютого, у Харкові та Харківській області вночі температура варіюватиметься від -3 до 2 градусів. Вдень підніметься до 3 градусів. При цьому протягом дня очікуються опади у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу.

У неділю, 13 лютого, у місті й області погода буде хмарною, без опадів. На дорозі місцями буде ожеледиця. Тому водіїв попереджають бути обережнішими. У ніч із суботи на неділю до Харкова й області повернуться морози. Синоптики обіцяють похолодання до -8 градусів. Вже днем стовпчики термометрів покажуть до 4 градусів.

Читайте також:

• Стало відомо, якою буде у День святого Валентина погода у Харкові та Харківській області. Синоптики обіцяють, що погода у цей день буде максимально сприятливою. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У лютому, щоб дізнатися, коли цього року настане весна та яку навесні варто очікувати погоду, розбудили бабака Тимка III. Виходячи з його дій, фахівці змогли зрозуміти, що навесні на українців очікують температурні стрибки.

• У Харкові двічі за зиму городяни стали свідками рідкісного природного атмосферного явища. Раніше було заведено вважати, що той, хто його побачить, буде щасливим весь рік і успіх не залишатиме його.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися