У Харкові зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

Упродовж кількох днів місто та область очікують дощі та грози

У найближчі два дні Харків та Харківську область накриють грозові зливи. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 2 червня у Харкові протягом дня очікується дощова погода. При цьому температура повітря очікується до 31 градуса.

В області 2 червня також очікуються дощі та грози. Температура повітря вдень підніметься до 31 градуса, а вночі впаде до 18 градусів.

3 червня у місті та області також прогнозують грозові зливи протягом дня. Температура повітря підніметься до 32 градусів.  Вночі очікується до +17...+19 градусів.

У суботу, 4 червня, погода у Харкові та області налагодиться. Упродовж дня буде до 29 градусів тепла, без опадів.

У неділю харків'янам та жителям області знову слід очікувати на дощову погоду. З ранку і до самої ночі продовжуватиметься злива з грозами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента "Пакет кожному громадянину". Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно виконати одну умову. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 З 1 червня у Харкові відновили кілька маршрутів, але водночас перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові та Харківській області продовжують зростати ціни на бензин. Читайте у нашому матеріалі подробиці про те, скільки зараз коштує бензин, дизельне паливо та автомобільний газ у середньому по області, а також на автозаправках у Харківській області.

Де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина". Детальну інформацію читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися