У Харкові очікуються грозові зливи: синоптики дали прогноз

Погода в Харкові та Харківській області на тиждень

Цього тижня у Харкові та Харківській області очікується погіршення погоди. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За інформацією джерела, протягом робочого тижня погода буде сонячною, без опадів. Температура повітря підійматиметься вдень до 29 градусів, а в деякі дні й до 31 градуса.

У суботу, 11 червня, погода у місті та області очікується хмарна погода. Вдень температура повітря підніметься до 31 градусів, а вночі впаде до 14 градусів. Без опадів.

А в неділю, 12 червня, у Харкові та Харківській області упродовж дня будуть дощі з грозами. При цьому стовпчики термометра піднімуться до 31 градуса вдень, а вночі до 17 градусів.

За інформацією сайту Gismeteo, грозові зливи продовжуватимуться і наступного тижня. Згідно з прогнозами синоптиків, дощову погоду харків'янам та мешканцям Харківської області слід очікувати у понеділок та вівторок, 13 та 14 червня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харківській обласній державній адміністрації розповіли городянам, де у Харкові можна отримати гуманітарну допомогу 7 червня.

• З 7 червня у Харкові перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харкові на Центральному ринку впіймали торговців гуманітарною допомогою. В одного з них виявили консерви, ще одна жінка торгувала товарами, на які вона не мала сертифікатів.

Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися