Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області.

У найближчі кілька днів Харків та Харківську область накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За інформацією джерела, дощ із грозою у місті та області розпочнеться у ніч на 22 червня. Потім синоптики прогнозують дощову погоду протягом усього дня. Температура повітря підніметься до 25 градусів, а на ніч впаде до 17 градусів.

У четвер, 23 червня, у Харкові протягом всієї ночі та дня йтиме дощ, а також очікуються грози. Вдень температура повітря підніметься до 25 градусів, а до ночі стовпчики термометрів впадуть до 14 градусів.

До кінця робочого тижня харків'ян та мешканців Харківської області знову очікується дощова погода. Не перестаючи дощ, йтиме вже третя доба. Температура повітря вдень, за прогнозом, підніметься до 25 градусів. Вночі очікується від 14 до 16 градусів.

Крім того, за даними джерела, у вихідні також триватимуть грозові зливи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Центральному парку культури та відпочинку імені М. Горького у місті Харків помітили незвичайного "відвідувача". Фото та відео було опубліковано на офіційній сторінці парку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

В Індустріальному районі Харкова відкрився супермаркет, до якого на початку цього місяця прилетіла ракета, випущена окупантами. Магазин почала працювати за своїм колишнім графіком.

• До жителів міста Харків, які мають намір прийти за гуманітарною допомогою до пунктів видачі, що розташовані у відділеннях пошти, звернулися у Харківській обласній військовій адміністрації.

• Жителям Харкова розповіли, де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина" та скільки партнером проекту вже відновили роботу.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися