Грозові зливи: якою буде погода у Харкові та області 23 червня

Прогноз погоди у Харкові на 23 червня

У четвер Харків та всю Харківську область знову очікують дощі з грозами. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, у Харкові грозові зливи розпочнуться у ніч на 23 червня, а потім дощова погода триватиме протягом усього дня. При цьому температура повітря очікується до 24 градусів вдень. Вночі температура впаде до 12 градусів.

У Харківській області 23 червня також синоптики прогнозують дощі та грози протягом усієї ночі та потім усього дня. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 22 до 24 градусів. До ночі температура повітря впаде до 10-12 градусів.

Синоптики зазначають, що дощова погода у Харкові та області триватиме до кінця поточного тижня. А наступний тиждень розпочнеться із сонячної погоди та потепління.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Центральному парку культури та відпочинку імені М. Горького у місті Харків помітили незвичайного "відвідувача". Фото та відео було опубліковано на офіційній сторінці парку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

 В Індустріальному районі Харкова відкрився супермаркет, до якого на початку цього місяця прилетіла ракета, випущена окупантами. Магазин почала працювати за своїм колишнім графіком.

• До жителів міста Харків, які мають намір прийти за гуманітарною допомогою до пунктів видачі, що розташовані у відділеннях пошти, звернулися у Харківській обласній військовій адміністрації.

• Жителям Харкова розповіли, де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина" та скільки партнером проекту вже відновили роботу.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися