У Харкові зґвалтували підлітка: поліція опублікувала фоторобот підозрюваного (ФОТО)

Поліціянти розповіли, у чому був одягнений злочинець, а також про його головні прикмети

Харківські правоохоронці розшукують злочинця, який скоїв зґвалтування неповнолітньої дівчини. У Мережі було опубліковано його фоторобот. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

У поліції повідомляють, що відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі правоохоронці встановлюють особу та місцеперебування ґвалтівника.

Прикмети: на вигляд 25-35 років, зріст 175-180 см, середньої статури, світло-русяве волосся середньої довжини, є щетина (світла) жовті зуби.

Особи прикмети: на лівій кісточці стегна свіжий шрам круглої форми, схожий на монету.

У чомусь був одягнений: темна шапка, куртка, джинси, при собі мав також рюкзак.

Харків'ян просять уважно подивитися на фоторобот і у випадку, якщо комусь із городян відома ця людина або вони знають про її місцеперебування, повідомити про це поліцію за телефонами: (057)7059363, 7059300 (чергова частина УКР ГУНП у Харківській області), (057) 3387880 (чергова частина ХРУП № 3).

picture

Нагадаємо, 10 лютого у Мережі з'явилася інформація про те, що у під'їзді однієї з харківських багатоповерхівок було зґвалтовано 17-річну дівчину. Злочинець напав на свою жертву серед білого дня.

Читайте також:

• У Харківській області двоє чоловіків посеред парку зґвалтували жінку. Невдовзі злочинців вдалося затримати. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові посадили узбекистанця, який зґвалтував 15-річну дівчину.

У Харкові арештований рецидивіст за зґвалтування дівчини. Щоб потерпіла нікому не зателефонувала, ґвалтівник погрожував її застрелити та забрав телефон. Коли від нового удару по голові дівчина зомліла, зловмисник втік із місця злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися