У Харкові під обстрілами загинули батьки новонародженої двійні

Хлопчик та дівчинка народилися у Харкові 1 березня

У Харкові під час обстрілу загинули двоє мирних жителів - подружня пара, у якої лише вчора народилося двоє дітей. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко.

Як передає депутат, трагедія сталася сьогодні, 2 березня, у Харкові.

"Вироди, вам немає прощення! Сьогодні немовлята залишилися сиротами, їхні батьки загинули під обстрілами. 2022 рік, Європа. Це відбувається на очах усього світу", - пише Гончаренко.

За словами нардепа, після трагедії знайшлися люди, які заявили про готовність стати прийомними батьками для малюків.

"Ми знаємо, що чужих дітей не буває. Завжди ми готові допомогти одне одному і віддати останнє за рідну країну, за наших дітей, жінок, старих людей. Але вам цього не зрозуміти! Вже ніколи! Сьогодні у Харкові ви вмилися нашою кров'ю, але вже завтра ви точно гнитимете у сміттєвому мішку", - додав нардеп.

Читайте також:

   Вранці 2 березня під час ракетного удару по Харкову було пошкоджено один із корпусів університету Каразіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові ракета потрапила до житлового 5-поверхового будинку. Внаслідок події загинули вісім людей. Ще шість отримали різні травми. Рятувальниками вдалося евакуювати 38 людей із палаючої будівлі.

 У харківських супермаркетах насамперед люди розбирають воду, хліб, молочну продукцію та цигарки. Яка зараз ситуація у магазинах і які ціни на продукти.

 У Чугуєві зловили мародера. Місцеві жителі встигли покарати його самостійно ще не до приїзду поліції. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• До будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. Внаслідок ракетного удару було також пошкоджено будівлю Дворця праці та житлові багатоповерхові будинки. На даний момент на місце вже прибули працівники ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися