У Харкові зникла жінка (ФОТО)

Пошуками зниклої займається поліція

У Харкові безвісти зникла Розумна Наталія Миколаївна, 1981 року народження. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Як повідомляють у поліції, жінка вона повинна була виїхати з Харкова до Кам'янця-Подільського на автомобілі Ford C-Maх. Проте зв'язок із нею різко перервався. На цей момент про її місцеперебування немає жодної інформації.

У пресслужбі опублікували фотографію зниклої безвісти жінки та просять усіх, хто володіє актуальною інформацією про її місцеперебування або ж бачив її останніми днями, повідомити про це поліцію за телефоном 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, що раніше на сторінці пошуково-рятувального загону "Мілена" у Facebook повідомляли про те, що у Харкові з початку війни зникли відразу кілька людей. Один із них у день зникнення вирушив автомобілем Житомирською трасою, але зв'язок різко обірвався. Попередньо його машина потрапила під обстріл. Харків'ян просять подивитися на фото зниклих і у разі володіння якоюсь актуальною інформацією про їхнє місцеперебування, повідомити поліцію.

Читайте також:

• Під час чергового обстрілу Харкова російськими окупантами один зі снарядів потрапив у притулок для тварин. На той момент на території притулку було майже 300 собак. Внаслідок пригоди було зруйновано кілька вольєрів, а також повідомляється про смерть кількох тварин.

У Харківській області російські окупанти пограбували відділення поліції. Загарбники зламали всі двері у службових кабінетах відділу поліції, а також винесли деякі речі.

Російські окупанти знищують місто Ізюм. Центр містечка, населення якого до війни становило понад 46 тисяч, повністю зруйновано.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися