У харківському СІЗО знайшли мертвими двох мародерів

Причина смерті наразі встановлюється

Слідчі виявили мертвими двох мародерів, які напередодні були направлені до слідчого ізолятора. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє, посилаючись на слова начальника Слідчого управління ГУ НПУ в Харківській області Сергія Болвінова.

Так, за словами Болвінова, раніше у Харкові слідчими було затримано двох мародерів. Після всіх юридичних процедур вони були направлені до слідчого ізолятора. Наступного дня затриманих виявили мертвими.

Причини смерті затриманих мародерів встановлюються. За цим фактом слідчими зареєстровано кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу.

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
 У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

• У Харківській області під час обстрілу було поранено співробітника "Харківгазу". Згодом він загинув у лікарні.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли приватний мікроавтобус, у якому на той момент перебували люди. Після обстрілу мікроавтобус спалахнув.

• Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися