У Харківській області обстріляли мікроавтобус із людьми (ФОТО)

Доля пасажирів автомобіля невідома

У місті Ізюм, що на Харківщині, мирні жителі продовжують страждати від дій російських окупантів. Цього разу загарбники обстріляли приватний мікроавтобус, у якому були люди. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник відділу міськради Ізюма Максим Стрельник.

За словами Стрельника, окупанти не залишають спроб повністю захопити Ізюм. Військові РФ стріляють містом не розбираючись, де житлові будинки, школи, дитячі садки, а де "військові об'єкти". Водночас місцеві зрадники показують загарбникам місця Сіверського Дінця у лісовій зоні, де можна перетинати річку в плав без спецзасобів.

У зв'язку з цим на околиці міста проникли диверсійно-розвідувальні групи. Українські військові зараз працюють над питанням їх ліквідації, але ворог вже завдав шкоди мирним жителям Ізюмської громади.

Так, окупанти обстріляли мікроавтобус із людьми. Внаслідок обстрілу авто спалахнуло. Наразі невідомо, що трапилося з пасажирами, які були мирними громадянами Ізюма.

picture

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися