Війна забирає життя: на Харківщині загинув співробітник "Харківгазу" (ФОТО)

Чоловік помер у лікарні після отриманих травм від обстрілу

У місті Чугуїв, що на Харківщині, загинув співробітник Редько Василь Іванович, який працював водієм автотранспортних засобів автотранспортної служби АТ "Харківгаз". Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на пресслужбу компанії.

За інформацією джерела, першого дня бомбардування російськими окупантами мирного міста Чугуєв Василь Редько перебував на робочому місці. Він отримав тяжкі поранення та був доставлений до лікарні. Як повідомили колеги загиблого, від отриманих травм він помер у медустанові.

"Кажуть, чоловік за своє життя повинен побудувати будинок, посадити дерево і виростити сина. Загиблий працівник АТ "Харківгаз" був справжнім чоловіком, професіоналом, батьком, який найбільше у світі піклується про свою сім'ю, доброзичливою та порядною людиною. Його син – гідний спадкоємець свого батька", - йдеться у повідомленні компанії.

Колектив АТ "Харківгаз" приніс свої щирі співчуття рідним та близьким Василя Редька.

picture

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
• У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли приватний мікроавтобус, у якому на той момент перебували люди. Після обстрілу мікроавтобус спалахнув.

• Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися