У Харківській області місто залишилося без зв'язку та світла: людей просять евакуюватися

Місцева влада рекомендує жителям громади евакуюватися на безпечніші території

Місто Дергачі, що на Харківщині, після чергового обстрілу російськими окупантами було серйозно пошкоджено високовольтні лінії. В результаті городяни залишилися без зв'язку та світла. Про це повідомляється у пресслужбі Дергачівської міської ради.

За інформацією джерела, над вирішенням цієї проблеми працюють працівники Дергачівського РЕМу. Поки що майже вся територія Дергачівської громади знеструмлена, але в деяких місцях ще можна спіймати зв'язок.

"Ми рекомендуємо жителям громади евакуюватися на безпечніші території. Це можна зробити на власному транспорті або евакуаційних автобусах", - йдеться у повідомленні.

Завтра, 6 квітня, з міста будуть вирушати два автобуси - до Львова та Краснограда. Місце надсилання з міркувань безпеки не вказується. Місцеві жителі розуміють, про яке місце йдеться. Для тих, хто не знає, цю інформацію можна отримати у місцевих депутатів, голів вуличних комітетів, волонтерів, активістів.

"Якщо у вас є доступ до інтернету і читаєте це повідомлення, будь ласка, спробуйте передати зазначену інформацію своїм знайомим, близьким та рідним, які перебувають на підконтрольній Україні частині Дергачівщини", - додали у міськраді.

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Джерело: https://t.me/der_rada/497
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися