На Харківщині зґвалтовано малолітнього хлопчика: що відомо про насильника (ФОТО)

Підозрюваного взято під варту

У Харківській області 45-річного чоловіка підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, досудовим розслідуванням було встановлено, що чоловік, який підозрюється у зґвалтуванні дитини, раніше очолював громадську організацію у Харківській області. Відомо, що 12-річний хлопчик поміщав цю організацію з вересня 2021 року. У лютому 2022 року чоловік вступив у неприродні статеві зносини з хлопчиком.

Підозрюваного взяли під варту. Чоловіку повідомлено про підозру за фактом зґвалтування, вчиненого стосовно особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 152 КК України).

Продовжується досудове розслідування.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

У Харкові арештований рецидивіст за зґвалтування дівчини. Щоб потерпіла нікому не зателефонувала, ґвалтівник погрожував її застрелити та забрав телефон. Коли від нового удару по голові дівчина зомліла, зловмисник втік з місця злочину. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Так, в одному з населених пунктів у Харківській області російський окупант протягом тижня ґвалтував 29-річну дівчину, яка проживала у квартирі разом із немобільною матір'ю. Деталі читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області російські військові ґвалтували дітей та немовлят. Стали відомі шокуючі історії звірств, які окупанти робили на тимчасово окупованих територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харківській області зловили чоловіка, який ґвалтував свою малолітню падчерку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися