Мер Лозової прокоментував інформацію про евакуацію (ВІДЕО)

Інформація про евакуацію людей – не більше, ніж просто чутки

Останнім часом у Лозівській громаді поширювалася інформація про масову евакуацію місцевих жителів. Однак, насправді це не так. Про це мер Лозової Сергій Зеленський повідомив у своєму відеозверненні.

Мер офіційно заявив, що документів щодо проведення масової евакуації не надходило. Тому інформація, яка поширюється у громаді – неправдива.

"Останнім часом йдуть чутки, і ви бачите у соціальних мережах повідомлення про евакуацію у місті Лозова. Я офіційно заявляю, що на сьогодні жодних рекомендацій, жодних документів про евакуацію до нас не надходило. Підприємства, організації працюють у режимі, що встановився", - зазначив Сергій Зеленський.

Також Зеленський закликав сім'ї з дітьми, які покинули Лозову, поки не повертатися.

"Залишається безумовно велика ракетна небезпека. Наземної небезпеки на сьогодні немає", - додав Зеленський.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував нічні обстріли міста 16 серпня.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися