На Харківщині пролунав потужний вибух: є постраждалі

Люди натрапили на вибуховий пристрій

У Чугуївському районі троє людей підірвалися на вибуховому пристрої. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Подія сталася у селі Стариця. Внаслідок вибуху поранення отримали цивільні: чоловіки 18 та 63 років і жінка 43 років.

Нагадуємо, в разі виявлення вибухонебезпечного предмету, потрібно повідомити про знахідку за одним із номерів: "101", "102" або "112".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області сталася трагедія

11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.

Чоловік отримав травми, несумісні з життям. Слідчі розслідують обставини трагедії.

Читайте також: Купання та масовий відпочинок на водних об'єктах на території Балаклійської громадизаборонені до завершення воєнного стану. На цьому наголосили у Балаклійській МВА, звертаючись до місцевих мешканців, інформує портал "Коментарі". Це рішення прийнято комісією з питань ТЕБ та НС Балаклійської міської військової адміністрації Ізюмського району Харківської області від 09 квітня 2024 року протокол № 2 з міркувань безпеки, адже через воєнну ситуацію існує загроза життю та здоров'ю людей.

"Також нагадуємо, що велика територія лісосмуг і пляжів на Балаклійщині залишається замінована, а в акваторіях водойм можливе знаходження великої кількості не розірваних боєприпасів. Тому наполегливо закликаємо утриматись від пляжного відпочинку у період воєнного стану. Такий відпочинок може мати трагічні наслідки", – наголосили у громаді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися