На Харківщині потонула людина

Красноградський район: 39-річний чоловік потонув в річці

12 липня від Нацполіції рятувальникам надійшло повідомлення про те, що у річці Оріль с. Залінійне Зачепилівської громади Красноградського району потонув чоловік 1985 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Тіло загиблого чоловіка було витягнуто на берег місцевими мешканцями та передано працівникам поліції. Обставини події наразі встановлюються.

Головне управління ДСНС України у Харківській області нагадує громадянам про основні правила безпеки на воді:

• Не пірнайте у незнайомих місцях;

• Не купайтеся на самоті;

• Не вживайте алкоголь під час купання;

• Слідкуй за дітьми під час відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області сталася трагедія

11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.

Читайте також: Під час евакуації група людей підірвалася на розтяжці на Харківщині

Вранці 12 липня у с. Стариця Вовчанської громади під час евакуації через лісосмугу шість людей підірвались на розтяжці, що залишили після себе окупанти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. У трьох з постраждалих гостра реакція на стрес, у інших трьох — вибухові поранення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися