Під час евакуації група людей підірвалася на розтяжці на Харківщині

У Вовчанській громаді шість людей підірвались на розтяжці

Вранці 12 липня у с. Стариця Вовчанської громади під час евакуації через лісосмугу шість людей підірвались на розтяжці, що залишили після себе окупанти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

У трьох з постраждалих гостра реакція на стрес, у інших трьох — вибухові поранення.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування — ВП №1 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

За інформацією ХОВА, в Чугуївському районі троє людей підірвалися на вибуховому пристрої. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Подія сталася у селі Стариця.

Внаслідок вибуху поранення отримали цивільні: чоловіки 18 та 63 років і жінка 43 років. Нагадуємо, в разі виявлення вибухонебезпечного предмету, потрібно повідомити про знахідку за одним із номерів: "101", "102" або "112".

Читайте також: У Харківській області сталася трагедія

11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.

У громаді на Харківщині нагадали про заборони

Купання та масовий відпочинок на водних об'єктах на території Балаклійської громади заборонені до завершення воєнного стану.

"Велика територія лісосмуг і пляжів на Балаклійщині залишається замінована, а в акваторіях водойм можливе знаходження великої кількості не розірваних боєприпасів. Тому наполегливо закликаємо утриматись від пляжного відпочинку у період воєнного стану. Такий відпочинок може мати трагічні наслідки", – наголосили у громаді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися