На Харківщині сталася трагедія: загинула дитина

Дитина потонула під час купання

Нещасний випадок стався у селі Мізяки Валківської громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

У місцевому ставку під час купання потонув 6-річний хлопчик. Його тіло дістали з води близько 17:40. Обставини цієї події також з’ясовуються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                       

У Харківській області сталася трагедія

11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.

Читайте також: На Харківщині потонула людина

12 липня від Нацполіції рятувальникам надійшло повідомлення про те, що у річці Оріль с. Залінійне Зачепилівської громади Красноградського району потонув чоловік 1985 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Тіло загиблого чоловіка було витягнуто на берег місцевими мешканцями та передано працівникам поліції. Обставини події наразі встановлюються.

Головне управління ДСНС України у Харківській області нагадує громадянам про основні правила безпеки на воді:

• Не пірнайте у незнайомих місцях;

• Не купайтеся на самоті;

• Не вживайте алкоголь під час купання;

• Слідкуй за дітьми під час відпочинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися