На Харківщині сталася страшна аварія (ОНОВЛЕНО)

Рятувальники надали допомогу в ліквідації наслідків ДТП

Сьогодні об 11:00 на лінію "101" надійшло повідомлення, що у селі Катеринівка Лозівської територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулись вантажівка MAN та легковик ВАЗ 21099. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місце події було направлено рятувальників з міста Лозова. Співробітники ДСНС за допомогою спецінструментів деблокували з понівеченої автівки травмовану жінку та тіло загиблого чоловіка.

Загалом в результаті ДТП один чоловік загинув, ще 4 осіб постраждало, з них 2 маленьких дітей (хлопчики 2019 та 2022 років народження). Усіх постраждалих госпіталізовано до лікувального закладу міста Лозова. Обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

ОНОВЛЕНО: Станом на 14:05 вже у лікарні від отриманих травм померли жінка 1989 р.н. та її 5-річна дитина. Постраждалі чоловік 1986 р.н. та дитина 2022 р.н. перебувають у лікарні, стан важкий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

22 липня по Кільцевому шляху у місті Харків сталося зіткнення автомобілів "Hyundai Tucson" та "ВАЗ 21150" під керуванням 65-річного водія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок  ДТП сталося загоряння автівки "ВАЗ 21150". Незначні тілесні ушкодження дістали двоє пасажирів даного транспортного засобу 37 та 43 років. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Інформація внесена до Єдиного обліку відділу поліції № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області.

Читайте також: Сім’я з трьома дітьми потрапила в ДТП на Харківщині

20 липня на автошляху "Зміїв-Харків" поблизу міста Зміїв 41-річна водійка "Hyundai Sonata" виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з "Audi А6". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок ДТП постраждали кермувальниця "Hyundai”, її 48-річний чоловік та троє дітей чотирьох й семи років і одинадцяти місяців. Також забої отримав водій "Audi А6". Слідчі відкрили кримінальне провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися