У Харкові люди мають ховатися в укриття під час загрози – Терехов

Тривога має оголошуватися для Харкова окремо, щоб містяни розуміли, коли є загроза

Проєкт диференційованої системи оповіщення про повітряні тривоги планують реалізувати в Харкові восени. Про це сьогодні, 25 липня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

За його словами, це рішення є дуже важливим для Харкова, бо з впровадженням нової системи банківські установи, торговельні центри зможуть працювати повноцінно. 

"Ми вибудовуємо все так, щоб люди розуміли, коли є загроза саме для міста, і могли ховатися в підземні укриття. Користуючись нагодою, хочу звернутися до харків’ян з проханням бути обережними і не ігнорувати сигнали повітряної тривоги", - зазначив мер.

Наприклад, зараз у Харкові та області повітряна тривога триває понад 42 години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів про стан постраждалих після вчорашнього удару по місту касетним "Іскандером". Загалом постраждали 12 людей. "Вони у стані середньої тяжкості, вони знаходяться у лікарнях", - додав він.

Читайте також: Окупанти учора, 24 лютого, здійснили по Харкову щонайменше шість ударів, в різних районах міста. Внаслідок чого були "прильоти" в промисловій зоні міста, по офісу організації, що займається гуманітарним розмінуванням, а також по житловому будинку, як виявилося, відомого харківського волонтера Юрія Сапронова. Подробиці та фото наслідків обстрілів – за посиланням.

Окупанти обстріляли Лозову: загинули люди (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок ракетного удару по м. Лозова постраждали чотири людини, трьох людей, чиї пошуки тривали на території заводу у Лозовій, знайшли мертвими. Кількість загиблих зросла до трьох.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися