Син Кернеса спростовує заяву Фукса про стан мера Харкова

За даними сім'ї мера він повернеться в місто до Нового року

Син новообраного мера Харкова Кирило Кернес спростував чутки про стан здоров'я свого батька. Про це пише Telegram-канал "ХС | Харків "

"Чи не повинен повернутися, а повернеться, але напевно сказати дату не можу, лікарі вирішуватимуть. У мене немає такої інформації про відмову нирки. Нічого вам сказати не можу. Останній раз тиждень тому розмовляли. Це наші сімейні справи. Насилу, але каже, скоро повернеться до Харкова ", - сказав Кирило Кернес.

Нагадаємо, за словами одного Харківського міського голови Павела Фукса Геннадію Кернесу різко стало гірше.

"У нього повністю відмовила друга нирка. Зараз Кернес знаходиться на стовідсотковому діалізі (процес штучного виведення продуктів життєдіяльності та надлишкової рідини з організму. - ред.). На наступному тижні будемо розуміти, чи дадуть лікарі дозвіл на його планове повернення в Харків", - розповів Фукс.

Геннадій Кернес повинен повернутися в місто до 20 грудня. Про це говорив син мера Данило Привалов. "Ми плануємо, що батько повернеться до Харкова до 20 грудня. У мене немає ні краплі сумнівів в цьому. У нас є ще майже місяць на підготовку, багато часу. Лікарі дозволили йому їхати. Поки немає ніяких передумов до того, що цього не відбудеться ", - розповів Привалов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, глава Харківської ТВК відкривала першу сесію нових депутатів VIII скликання міської ради, 9 грудня. Вона заявила, що відповідно до законодавства, голова повинен приймати присягу особисто, тільки якщо він його вибрали на цю посаду вперше. А так, Кернес вже приймав присягу 24 листопада 2010 року. "У зв'язку з цим він отримує повноваження міського голови з цього моменту", - заявила Мозгова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися