Під Харковом пожежа знищила продуктовий магазин (ФОТО)

Рятувальники Харківщини ліквідували пожежу

УУ Мерефі 4 серпня на Дніпровській вулиці, 146 загорілися торгові павільйони. Про це розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Коли на місце приїхали два відділення 49-ї Державної пожежно-рятувальної частини, біля торгового павільйону горіли дах і перекриття — полум'я охопило 50 кв. м. Крім цього, горіли облицювання, пластикова обшивка стелі та стін сусіднього павільйону з продажу м'яса.

Гасили полум'я із двох пожежних стволів і вже о 22:56 його вдалося локалізувати. Повністю ліквідували пожежу тільки о 00:14. У пригоді ніхто не постраждав. Зараз фахівці встановлюють причину та збитки.

Інші пожежі в Харківській області:

У Харкові 14 липня по вулиці Тарасівській, 2а горіло дерев'яне господарську будівлю. Спочатку про пожежу повідомили в соцмережах і розповіли, що нібито горить відома львівська піцерія "Маранелла", однак виявилося, що горіли складські приміщення піцерії.

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була у тому, що на вікнах у нього стояли грати, тому вибратися з квартири ніяк не вдавалося.

⬤ Харківські рятувальники 15 липня о 02:43 отримали повідомлення про пожежу на складах приватного підприємства зі зберігання деревини на вулиці Киргизькій, 19.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися