16-річний Коля Харківський почув рішення суду: чи залишиться він у СІЗО (ФОТО, ВІДЕО)

19 січня відбулося судове засідання, на якому вирішувалося питання про продовження запобіжного заходу Харківському

16-річний Микола Харківський, який влаштував смертельну ДТП на проспекті Гагаріна, почув рішення суду. Сьогодні було ухвалено рішення про продовження утримання Миколи під вартою. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Підліток перебуває у слідчому ізоляторі з жовтня минулого року. Як зазначає джерело, суд вирішив залишити його у СІЗО до 19 березня поточного року без права внесення застави на 60 діб.

picture

До слова, у ході сьогоднішнього засідання адвокат Харківського попросила, щоб усі засідання, включаючи це, проводилося у закритому режимі. Проте суддя відхилила клопотання про закрите засідання.

Потім між Харківським та донькою загиблого у ДТП чоловіка стався діалог, у ході якого підліток нагрубіянив їй, сказавши: "Бухим менше їздити треба".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у жовтні 2021 року на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна трапилася автокатастрофа. Автомобіль Infiniti на великій швидкості пролетів на червоне світло світлофора та зіткнувся з Chevrolet. 58-річний водій останнього автомобіля помер на місці. Було встановлено, що за кермом Інфініті був 16-річний Микола Харківський. Разом з ним у машині перебували ще троє людей. Їх із різними травмами доправили до лікарні. З жовтня 2021 року Харківський знаходиться в СІЗО.

Також видання повідомляло про те, що харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими в ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському дали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, крім нього, в проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найом, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов та Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися