У Харківській ОВА терміново звернулися до городян

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків

Вдень 3 травня у Харкові знову пролунали вибухи, після чого міська влада звернулася з проханням до харків'ян. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації.

Як повідомляють у ХОВА, російські окупанти знову продовжують обстрілювати Харків. Під час денного обстрілу постраждав один із міських парків. Жителів Харкова, як і раніше, просять нічого не фотографувати та не публікувати в соціальній мережі, оскільки цю допомогу ворогові.

Міська влада звернулася до харків'ян та попросила мешканців Павлового Поля та Олексіївки перебувати в укриттях та не залишати їх упродовж усього дня, навіть якщо у місті не буде сигналу тривоги. Людей просять поставитися до цього дуже серйозно, оскільки від цього залежать їхня безпека та життя.

Читайте також:

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Тревел-журналіст Дмитро Комаров побував у Харкові та показав своїй двомільйонній аудиторії в Instagram, на що російські окупанти перетворили прекрасне та квітуче місто.

• У бою на Харківщині загинув український військовий, який сміливо захищав свою землю від російських окупантів, що прийшли на неї. У чоловіка залишилася дружина, а також троє дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися