У Харкові змінили час комендантської години

Зміни набирають чинності з сьогоднішнього дня

З сьогоднішнього дня комендантська година у Харкові та Харківській області розпочинатиметься раніше. Про це на своїй офіційній сторінці повідомив харківський губернатор Олег Синєгубов.

За його словами, зараз у місті діє велика кількість диверсійних груп. У зв'язку з цим було ухвалено рішення змінити час початку комендантської години. Таким чином, з сьогоднішнього дня він починатиметься о 15:00, а завершуватиметься о 6:00 ранку. Після 15:00 на вулицях міста не має бути нікого.

Читайте також:

• Вранці 24 лютого в Харкові та області почалися обстріли. Городяни чули вибухи та постріли. Через деякий час частина місцевих жителів залишилася без води, опалення та інтернету. Також сьогодні на заправках та у банкоматів збираються величезні черги людей. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• З самого ранку харків'яни почали масово скуповувати продукти у міських супермаркетах. У соціальних мережах повідомляють, що черги біля деяких магазинів вишиковувалися навіть на вулицях. Містяни терміново купують найнеобхідніші харчові продукти, а також воду у великій кількості.

• У Держприкордонслужбі України повідомили про те, що російська військова техніка перейшла державний кордон у Харківській області. Обстрілу зазнали більшість прикордонних підрозділів та прикордонні наряди Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. В результаті ряд військовослужбовців дістав поранення.

 Також харків'янам повідомили, що робити у разі отримання сигналу тривоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися