Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Пункти видачі «Укрпошти» змінилися

У Харкові продовжують роздавати гуманітарну допомогу мешканцям міста. Проте адреси пунктів видачі трохи змінились. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на інформацію голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

За останню добу було поширено 12 вагонів та 7 фур з гуманітарною. До неї входять: харчові продукти, дитяче харчування, питна вода, засоби гігієни, одяг.

За словами Синєгубова, до Харкова надійшли ще два вагони зі Львова з високоякісним спорядженням та іншим для наших військових. Також зазначається, що із державного резерву для міста та області було надано понад 700 тонн м'ясної та молочної продукції.

Гуманітарна допомога доставляє до пунктів видачі "Нової пошти" та "Укрпошти", де потім харків'яни можуть її отримати. Зверніть увагу, що пункти видачі Укрпошти змінилися. Нижче будуть опубліковані адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу.

picture
picture

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• 17 березня одне з міст Харківської області отримає гуманітарну допомогу.



Джерело: https://t.me/synegubov/2661

Вясеслав

22 квітня 2022, 07:47

Почему прекратили выдачу гуманитарной помощи на уч. НП №100 по ул. Архитектора Алешина , 5. Необходимо возобновить, так как работа уч. НП №117 по пр. Индустриальный перегружено, там запись до 800...850 человек каждый день, а выдача только до 600...650 человек, остальные переносятся на следующий день, а это увеличивает и без того большую очередь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися