Одне з міст Харківської області сьогодні отримає гуманітарну допомогу

На 17 березня Україна погодила гуманітарні коридори

Сьогодні до міста Вовчанська, що у Чугуївському районі Харківської області, буде доставлено гуманітарну допомогу. Про це сьогодні під час ранкового звернення заявила віцепрем'єр-міністр України Ірина Верещук.

За словами Верещук, 17 березня гуманітарна допомога у вигляді продуктів та медикаментів буде відправлена до Гостомелю, Бучі, Семиполки, Марківців, Опанасів, а також міста Вовчанська.

Віцепрем'єр-міністр зазначає, що транспорт із гуманітарним вантажем для Вовчанська виїде із міста Харків.

"Ми продовжуємо працювати над маршрутами для постачання гуманітарної допомоги для всіх оточених та заблокованих міст України", - сказала Верещук.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Наташа

20 жовтня 2022, 06:59

Когда будет Волчанский гуманитарная помощь для людей и детей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися