Евакуація з Лозової 7 квітня: що потрібно знати

З міста заплановано три евакуаційні рейси

Сьогодні, 7 квітня, мешканці міста Лозова мають можливість евакуюватися до інших міст. На сьогодні заплановано три евакуаційні рейси. Про це повідомили у пресслужбі Укрзаліниці.

Якийсь час тому голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов заявив про те, що жителям Лозової рекомендується евакуюватися з міста через загрозу нових ракетних ударів. Сьогодні городяни можуть виїхати у безпечніші місця.

Евакуаційні рейси на 7 квітня з Лозової:

- о 14:00 до Києва (через Полтаву);

- о 14:00 до Полтави;

- о 16:00 до Полтави;

Крім того, мешканцям Лозової доступні рейси з напрямку Краматорська.

Укрзалізниця тримає евакуаційний процес під контролем, але попереджає про різке зростання кількості бажаючих евакуюватись зі сходу країни.

Особливості евакуаційних рейсів:

- вони безкоштовні;

- пріоритет дітям та матерям;

- тварин можна і потрібно брати із собою, виняток для великих та/або агресивних тварин;

- громіздкі речі можуть бути не допущені в поїзд через брак місця;

- на евакуаційному рейсі немає харчування у вагонах та може бути обмежена кількість постільних наборів;

- ділянки з можливістю ворожої активності поїзд проходить з вимкненим світлом та зниженою швидкістю, наш диспетчер "веде" кожен поїзд і дбає про вашу безпеку.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися