Харків розквіт: Ігор Терехов був присутній при висадці квітів у місті (ВІДЕО)

Комунальники прикрасили Харків барвистими квітами та рослинами

Попри війну та постійні обстріли, які здійснюють російські окупанти, харківські комунальники не відмовилися від ідеї висадити квіти на клумбах і зробити квітуче місто ще яскравішим. Про це повідомляється на сторінці "Харківзеленбуд".

До комунальників приїхав також мер Харкова Ігор Терехов. Міський голова зазначив, що ідея з висаджуванням квітів дуже хороша, оскільки у людей від цієї краси піднімається настрій, що важливо у такий тяжкий час.

"Посадили квіти біля гортопа, біля "скляшки", також садимо на Центральній алеї. Закінчиться війна, а тут – порядок та краса", – розповіла Терехову одна зі співробітниць КП.

На сторінці "Харківзеленбуд" опублікували відео із приїздом мера міста.

Читайте також:

 На Харківщині російські окупанти продовжують наступати. У Генштабі ЗСУ повідомили, що загарбникам вдалося взяти під контроль один населений пункт.

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов повідомив про те, яка зараз ситуація в Харкові та Харківській області. Також Синєгубов прокоментував інформацію, що поширюється в соціальних мережах, про застосування фосфорних бомб.

• У Фельдман Екопарку розповіли, як зараз живуть тварини, яких вдалося евакуювати. На допомогу вихованцям прийшли люди з різних куточків України та погодилися забрати їх до себе до зоопарків та екопарків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися