Життя попри війну: Харківський зоопарк поповнився гарними малюками (ФОТО)

У сім'ї вовків відбулося поповнення

Понад два місяці Харків перебуває під постійним обстрілом з боку російських окупантів. Проте життя продовжується, всупереч страшній війні. Триває вона у Харківському зоопарку, в якому зовсім недавно відбулася радісна подія – народилися вовченята. Про це повідомили у пресслужбі зоосаду.

Так, у сім'ї полярних вовків сталося поповнення – двоє прекрасних вовченят. Найближчими місяцями тварини формуватимуться і набиратимуться сил. У такому віці вони досить вразливі та дуже залежні від матері. Зараз вовченя темного забарвлення, на відміну від своїх білих батьків. Однак у зоопарку зазначають, що з віком їхнє забарвлення також змінюватиметься і світлішатиме.

"Ми віримо, що в такий непростий час народження нового життя є неймовірно символічним і надихаючим", - зазначили у зоосаді.

Нагадаємо, що раніше Харківський зоопарк прийняв евакуйованих тварин із Фельдмана екопарку. До зоосаду переправили двох левів, трьох тигрів та трьох ягуарів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківському зоопарку показали найбільших птахів на Землі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися