На Харківщині можуть продовжити заборону продажу алкоголю

Серед місцевих жителів проводять опитування щодо того, чи варто продовжувати заборону на продаж алкоголю

У Першотравневій громаді розглядають питання продовження заборони продажу алкоголю. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Першотравневої громади Микола Бакшеєв.

За словами Бакшеєва, питання про продовження заборони розглядається виходячи з рекомендації поліції та випадків порушення комендантської години у громаді. Місцева влада поцікавилася думкою людей на цей рахунок і попросила проголосувати в опитуванні в офіційному Telegram-каналі Бакшеєва.

Нагадаємо, що 17 травня 2022 року голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов підписав наказ про заборону на всій території Харківської області продажу алкогольних напоїв з 17 травня до кінця дії воєнного стану.

30 травня стало відомо, що Олег Синегубов підписав розпорядження про дозвіл на продаж алкогольних напоїв на території Харківської області з обмеженнями в часі.

"Заборонити на території Харківської області до припинення або скасування в установленому порядку воєнного стану торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Держреєстру лікарських засобів України) з 15:00 до 09:00 (крім закладів громадського харчування) та з 21:00 до 09:00 у закладах громадського харчування", - зазначається у наказі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 З 1 червня у Харкові відновили кілька маршрутів, але водночас перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові та Харківській області продовжують зростати ціни на бензин. Читайте у нашому матеріалі подробиці про те, скільки зараз коштує бензин, дизельне паливо та автомобільний газ у середньому по області, а також на автозаправках у Харківській області.

 З Харківщини окупанти вивозять КамАЗами насіння соняшника. Вже було вивезено понад 15 КамАЗів.



Джерело: https://t.me/MykolaBaksheev
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися