У страху перед дружиною чоловік убив свою коханку у Харківській області

На Харківщині чоловік убив коханку

У смт Костянтинівка чоловік убив свою коханку, щоби вона не розповіла про себе його дружині. Чоловіка затримали. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

"За даними слідства, 3 червня 2022 року у смт Костянтинівка чоловік зустрівся зі своєю 27-річною коханкою. Жінка повідомила, що збирається розповісти про їхні стосунки його дружині. Між ними виник конфлікт, під час якого чоловік підняв із землі шматок цегли та завдав їм Жінка померла на місці", - йдеться в повідомленні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові пішов із життя Пилипко (М'який) Володимир Іванович, актор Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Восени 2021 року померла відома актриса з Харкова. Її серце перестало битися на 75-му році життя. Жінку 11 листопада доправили до лікарні з вірусною пневмонією та миготливою аритмією. Вже за десять днів її не стало.

• У листопаді помер відомий харківський письменник, сценарист та дитина війни. За своє життя чоловік написав кілька книг та численні сценарії до телепередач та кінофільмів.

• 7 лютого У Харківській області помер 100-річний ветеран Другої світової війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися