У Харкові перекриють рух вулицями майже до Дня міста

У місті відбувається реконструкція теплових мереж

Рух транспорту на вул. Квітки-Основ’яненка, на ділянці від пл. Павлівської до пров. Соборного, заборонений до 22 серпня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з реконструкції теплових мереж.

Об’їхати закриту ділянку можна вул. Університетською, пров. Соборним, пл. Конституції, пл. Павлівською та іншими прилеглими вулицями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені оголосили про зміни

Вихід №5 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Університет" (у бік Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Також вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ярослава Мудрого" (у бік вулиці Григорія Сковороди) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт.

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті: подробиці

Рух трамваїв на пр. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "Салтівське", буде припинений з 10:00 до 14:00 18 липня. Це пов'язано з ремонтом контактної мережі. Як курсуватимуть трамваї у Харкові сьогодні – читайте за посиланням.

На станції "Ярослава Мудрого" встановлюють нові літери з назвою станції

Співробітники метрополітену встановлюють нові літери з назвою на колійні стіни на станції "Ярослава Мудрого". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Пушкінська" було перейменовано на "Ярослава Мудрого". Наразі співробітниками метрополітену вже встановлено два комплекти літер з восьми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися