Що робиться в одному з районів Харкова (ФОТО)

Комунальники наводять лад у дворах району

Фахівці КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" наводять лад у Немишлянському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, вони ремонтують аварійні поручні в під’їздах, закривають контури житлових будинків, впорядковують елементи дитячих майданчиків. Роботи проводяться на Салтівському шосе, вул. Туркестанській, вул. Амосова, вул. Єдності, вул. Олімпійській та пр. Героїв Харкова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У дитячій лікарні Харкова відкрили сонячну електростанцію

Сонячну електростанцію потужністю 30 кВт відкрили в одній з дитячих лікарень у місті Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Електростанція має систему резервного живлення, що дозволить забезпечити безперебійне електропостачання навіть у нічний час.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що для Харкова таке обладнання є вкрай важливим.

"У нас вже був досвід встановлення сонячних панелей у 17-й лікарні. Завдяки цьому, незважаючи на відключення світла, медустанова забезпечена постійним електропостачанням. Обладнання, яке цього разу передали наші міжнародні партнери, забезпечить стійке електроживлення в дитячій лікарні. Сподіваюся на таку ж співпрацю в інших медустановах", - зазначив мер.

Читайте також: У Харкові на ремонт будинку виділять 80 мільйонів гривень

Департамент з благоустрою, відбудови та реконструкції Харківської міськради оголосив торги на ремонт багатоповерхівки по вулиці по вул. Леся Сердюка, 48/2. Очікувана вартість робіт 78 млн грн.

Роботи планують завершити до кінця 2025 року, однак підтвердженого фінансування на відновлювальні роботи на даний момент немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися