Зростання кількості нових випадків COVID-19: статистика у Харківській області на 23 листопада

Від наслідків коронавірусу померло 45 пацієнтів

Захворюваність на коронавірус на Харківщині за добу збільшилася на 0,18%, склавши 231 547 осіб. Загалом, станом на 23 листопада, у регіоні виявили 407 нових випадків інфікування. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я України.

Відомо, що минулої доби від наслідків коронавірусу померло 45 пацієнтів (5417 від початку пандемії), а одужало 633 людини (196 542 всього).

Число "активно хворих" зменшилося на 271 пацієнта і склало 29 588 громадян.

Зазначимо, що станом на 22 листопада у Харківській області коронавірус виявили у 330 жителів, а померло 39 осіб.

Нагадаємо, що за словами заступника мера Харкова Світлани Горбунової Рубан, у місті фіксують поступовий, але все ж таки спад захворюваності COVID-19. За її словами, також стало відомо, що в Харкові відкриють ще один центр вакцинації проти COVID-19. Тепер охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в амбулаторії П'ятихаток (вулиця Вальтера, 8).

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що, за словами заступника міністра охорони здоров'я, головного санлікаря країни Ігоря Кузіна, у МОЗ не розглядається питання закриття продуктових магазинів для нещеплених жителів міст. Подібний обмежувальний захід не буде запроваджено, оскільки закрити людям вхід туди – означає позбавити їх можливості купити їжу.

Також на порталі - завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися