Привіз допомогу військовим: до Харкова приїхав Вакарчук (ВІДЕО)

Вакарчук записав відеозвернення та повідомив, що приїхав до Харкова

Сьогодні, 16 березня, Харків знову відвідав лідер гурту "Океан Ельзи", автор пісень, державний та політичний діяч Святослав Вакарчук. Про це український музикант повідомив на своїй офіційній сторінці у Instagram.

Вакарчук разом із поетом Сергієм Жаданом передали допомогу теробороні. Музикант зазначив, що до надання допомоги також приєдналися Львів та Одеса.

"Тут дуже важливі та потрібні речі. Але, на мою думку, найголовніше - це підтримка всією Україною харків'ян, які мужньо захищаються", - сказав Вакарчук.

Також музикант наголосив, що і тероборона, і українські військові говорять про те, що шансів у ворога взяти Харків – нуль.

"Настане час, вже дуже скоро, і ми викинемо їх з української землі. Вони ще пошкодують про той день, коли зв'язалися з українцями, тому що ми - найкрутіша нація на Землі", - додав Вакарчук.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

•   У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися