Провізори бояться виходити на роботу: Терехов розповів, як городянам видаватимуть ліки

Як у Харкові видаватимуть медикаменти

Сьогодні, 3 березня, мер Харкова Ігор Терехов розповів городянам, які ховаються від обстрілів у метро, як городянам видаватимуть ліки.

За словами Терехова, провізори зараз бояться виходити на роботу, а люди побоюються навіть у будівлі аптеки, оскільки будь-якої миті російські окупанти можуть почати обстріл. У зв'язку з цим градоначальник ухвалив рішення про те, що медикаменти будуть роздані лікарнями та поліклініками.

"Ми зараз беремо та роздаємо медикаменти по лікарнях та поліклініках, потім робимо про це оголошення. Якщо людині потрібно, вона приходить і бере все, що їй потрібно", - зазначив мер.

Терехов наголосив, що так буде безпечніше для людей, забирати ліки у закритому приміщенні.

"Лікарні за всіма канонами не можна чіпати. Війна - не війна, лікарні чіпати не можна. Тому всі, кому потрібні ліки зможуть приходити до лікарень та поліклінік та отримувати їх", - підкреслив Терехов.

Читайте також:

У Харківській області російські окупанти пошкодили аеродром. На офіційній сторінці аероклубу повідомили, що літаки були сильно пошкоджені і наразі є непридатними.

• З початку війни в Харкові безслідно зникли одразу кілька людей. Волонтери пошуково-рятувального загону "Мілена" опублікували їхні фото та орієнтування у соціальній мережі.

Під Харковом розгромили танкову армію окупантів. Українськими військовими були взяті в полон командири та старші офіцери. За словами Арестовича, це був другий елітний підрозділ російської армії.

• У Харкові було обстріляно житловий район. Снаряд потрапив на дитячий майданчик. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися