У Харкові починають частішати обстріли

ЗСУ продовжує боротьбу за Харків

Над Харковом увечері, 9 березня,  літали літаки РФ. Після цього багато разів були чутні й постріли української техніки по ворогу та різні вибухи на околиці та в центрі міста. Так, у Харкові спалахнув новий ТРЦ "Nikolsky".

Харків'яни чули звуки протистояння усю ніч на 10 березня. За даними незалежних джерел, війська РФ перегрупувалися і тепер спробують або оточити, або захопити ключові українські міста, а це Харків, Миколаїв, Суми, Чернігів, Маріуполь та Київ. При цьому багато експертів вважають, що захопити Київ зараз просто неможливо, тому основне завдання військ РФ саме оточення з подальшими маніпуляціями.

Контекст:

  В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

У Харкові війська РФ обстріляли ринок. Загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих знайшли рятувальники під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• Ізюм знаходяться в оточенні ворога. Попри це, за допомогою бійців тероборони вдалося евакуювати 250 людей. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися