Терехов розповів, що у Харкові розвозять продукти і починають виплачувати пенсії

Щодня городянам розвозять продукти харчування та довозять медикаменти, щоб забезпечити людей усім необхідним

У Харкові над життєзабезпеченням продовжують працювати всі служби, попри постійні обстріли. Про це 14 березня в ефірі каналу "UA: Перший" повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Як повідомляє міський голова, ситуація у місті на сьогодні напружена. Проте харків'ян намагаються вчасно забезпечувати всім необхідним: продуктами, медикаментами тощо. Цим зокрема займаються голови та працівники районних адміністрацій, а також волонтери.

Крім того, у місті розпочали спільно з Харківською обласною військовою адміністрацією виплату пенсій.

"Починаємо виплати пенсій, які виплатили нашим бюджетникам гроші. Особливу увагу приділяємо нашим комунальним підприємствам, не припиняємо вивозити сміття, працюють тепловики, водяники, енергетики, газовики", - сказав Терехов.

Читайте також:

 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
 У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

• У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

У Харківській області до житлового приватного будинку прилетів снаряд. Внаслідок події загинув підліток.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися