У Харкові поліцейські потрапили під обстріл: є поранений (ФОТО)

Поранення отримав слідчий

У Харкові слідчо-оперативна група потрапила під обстріл із боку російських окупантів. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє, посилаючись на слова начальника Слідчого управління ГУ НПУ в Харківській області Сергія Болвінова.

Так, за інформацією Болвінова, інцидент трапився в районі Північної Салтівки, коли слідчо-оперативна група проводила огляд місця події.

picture

Внаслідок обстрілу поранення отримав один зі слідчих. Проте, як передає Болвінов, постраждалий відмовився від госпіталізації та продовжив працювати.

"Попри складну ситуацію в країні, наші слідчі продовжують працювати. Поки хтось тікає, є ті, хто продовжує виконувати свої обов'язки. В Україні багато героїв. Ми переможемо у війні проти загарбника", - зазначив Болвінов.

picture

Читайте також:

• У Харківській області було зруйновано психоневрологічний інтернат. 15 березня вдалося провести евакуацію підопічних спецустанови. Загалом з інтернату вивезли близько 300 людей.
• По Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

• У Харківській області під час обстрілу було поранено співробітника "Харківгазу". Згодом він загинув у лікарні.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися