На Харківщині з психоневрологічного інтернату евакуювали людей (ФОТО, ВІДЕО)

Підопічні спеціальної установи - це люди похилого віку, які потребують особливого догляду, люди з інвалідністю

У селі Оскіл, що в Ізюмському районі Харківської області, відбулася евакуація підопічних Оскільського психоневрологічного інтернату. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє, посилаючись на голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

Так, за словами Синєгубова, кілька днів тому російські окупанти завдали удару по селу Оскіл. Приміщення психоневрологічного інтернату практично знищено. В результаті пропало світло, вода, тепло та зв'язок.

picture

Зазначимо, що у спецустанові в основному перебувають літні люди, люди з інвалідністю, які потребують особливого догляду.

Сьогодні, 15 березня, підопічних інтернату вдалося евакуювати. Як зазначив Олег Синєгубов, підопічні та працівники – вже прямують до місць безпеки за маршрутом "зеленого коридору". Загалом вдалося врятувати близько 300 людей.

picture

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

• У Харківській області під час обстрілу було поранено співробітника "Харківгазу". Згодом він загинув у лікарні.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли приватний мікроавтобус, у якому на той момент перебували люди. Після обстрілу мікроавтобус спалахнув.

Біля Харкова зловили російського окупанта. Він зізнався, що військовослужбовці хотіли повернутися до Росії та не брати участь у війні, але їм пригрозили розстрілом або ж тюремним терміном до 25 років.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися