Під Харковом було знищено батальйонно-тактичну групу ворога (ФОТО)

Окупаційні війська продовжують зазнавати втрат

16 березня під Харковом українським військовим вдалося ліквідувати батальйонно-тактичну групу. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію радника голови МВС Антона Геращенка.

За інформацією джерела, батальйонно-тактичну групу окупантів знищили українські артилеристи. Водночас Геращенко поділився фотографією, на якій відображено процес знищення техніки російських загарбників.

picture

Зазначимо, що у Генштабі ЗСУ повідомили, що за останню добу українськими захисниками та захисниками було знищено командний пункт та підрозділи забезпечення 35 загальновійськової армії Східного військового округу збройних сил РФ.

Крім того, за добу знищено десять повітряних цілей противника: два винищувачі-бомбардувальники Су-34, три винищувачі Су-34СМ, три вертольоти та БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися