У Харкові під обстріл потрапив храм (ФОТО)

На щастя, ніхто не постраждав

Під час чергового обстрілу Харкова з боку російських окупантів постраждав храм Смоленської ікони Божої Матері Харківської єпархії Української Православної Церкви. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на інформацію Харківської єпархії.

Повідомляється, що в ніч з 16 на 17 березня ворожа армія робила обстріл на Холодній горі в Харкові. В результаті було зачеплено храм, розташований по вулиці Семінарській.

picture

У Харківській єпархії розповіли, що у храмі були вибиті вікна та двері. Крім того, від обстрілу було зруйновано дах. Пошкоджено церковне начиння. Постраждалих та загиблих серед парафіян немає.

picture

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки.

• 17 березня одне з міст Харківської області отримає гуманітарну допомогу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися