У Харкові окупанти обстріляли "Епіцентр": ФОТО з місця події

На щастя, ніхто не постраждав

Вночі 18 березня у Харкові було обстріляно ТЦ "Епіцентр". Про це повідомили на офіційній сторінці торгової мережі у Facebook.

Як передає джерело, до торгового центру потрапили два ворожі снаряди, випущені російськими військовими.

picture

Зазначається, що після того, що сталося, спрацювала пожежна сигналізація і до приїзду пожежників спалах було ліквідовано. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

Крім того, за інформацією прес-служби, російські окупанти обстріляли торгові центри у Чернігові та Маріуполі. Ці будинки згоріли повністю.

picture

Наразі всі "Епіцентри" у регіоні не працюють через активні бойові дії. Однак у більшості регіонів ТЦ продовжують роботу.

picture

Читайте також:

• У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині: жінка врятувала свою доньку ціною власного життя. Дівчинка отримала поранення. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися